דף הבית › מפרט רישוי עסקים › 4.6 ה
הסעדה (קייטרינג) - כהגדרתה בתקנות רישוי עסקים (תנאים תברואיים לעסקים ליצור מזון), התשל"ב- 1972
- מספר: 4.6 ה
- קטגוריה: פרטי רישוי - קבוצה 4: מזון
- עמדה תכנונית של המועצה: מותר רק באזור תעשיה קלה ומלאכה
דרישות מקצועיות:
בעל עסק שכתוצאה מפעילותו קיים פוטנציאל לזיהום אוויר ולגרימת מטרדי ריח, לרבות כתוצאה מקלייה, אפייה, טיגון, צלייה וכדומה, למעט בעל עסק שקבל פטור מאת המועצה המקומית, יתקין ויפעיל מערכות לטיפול בפליטת ריחות ומזהמי אוויר, שתתופעלנה ותתוחזקנה על פי הוראות היצרן. בעל העסק יתקין ויפעיל מפריד שומן, בנפח ובטכנולוגיה כזאת שתאפשר לעסק לעמוד בערכי הפליטה לביוב הנדרשים בכללי תאגידי מים וביוב (שפכי מפעלים המוזרמים למערכת הביוב), תשע”ד – 2014 , אלא אם כן קיבל פטור מהקמה כאמור, מתאגיד המים וביוב נווה מדבר או ממשרד הבריאות.
בעל העסק יתחזק את מפריד השומן על פי הוראות היצרן ויפנה את תכולת המפריד בתדירות כזאת שתאפשר לעסק לעמוד בערכי הפליטה לביוב הנדרשים בכללי תאגידי מים וביוב (שפכי מפעלים המוזרמים למערכת הביוב), תשע”ד –2014 .
תכולת המפריד תפונה רק לאתר מאושר על פי דין. בעל העסק ישמור אישורי פינוי ואישורי קליטה, של תכולת המפריד, למשך שנה בעסקו ויציגם למועצה, על פי דרישה. בעל העסק יתקין בשטח העסק מכל ייעודי לאיסוף שמן מאכל
משומש. המכל יהיה משולט ויעמוד על מאצרה בנפח 110% . השמן המשומש יפונה לחברה שאושרה לכך על פי דין. אישורי פינוי ואישורי קליטה המעידים על כך שפינה את השמן המשומש כאמור ועל ידי מוביל המאושר על פי חוק, יישמרו
בעסק למשך שנה ויוצגו למועצה מקומית, על פי דרישה בעל עסק, שבעסקו יש טיפול בבשר, יעמוד בכל האמור בסעיף בפרק 5 דרישות כלליות מעסקים.